Kate Witjes Gelders kampioen

Kate Witjes Gelders kampioen springen in de Klasse M

Afgelopen zaterdag 4 augustus zijn vier van onze ponyruiters naar het gelders kampioenschap geweest. Alle vier reden zij een mooie dressuurproef. Kate behaalde met Mardy's World in de Klasse L1 een mooie 4e plaats. Fleur Holleman, Michelle Peters en Melanie Peters reden ook een hele mooie proef, maar behaalden helaas geen prijzen.

Kate wist bij het springen in de Klasse M met Sil's World iedereen uit te schakelen en zo Gelders kampioen te worden. Kate is erg trots op deze prestratie, evenals haar coach Edith, maar ook alle meegekomen groom's van Kate waren supertrots. Het bestuur van de Waalruiters is natuurlijk ook erg trots op deze kanjer!

Kate had met Shadow's World een beetje pech, bij de eerste hindernis had zij een weigering, terwijl de rest van het parcours geweldig verliep. Helaas was zij toen uitgeschakeld.

 

Vele Waalruiters waren getuige van deze geweldige actie van Kate. En natuurlijk de grootste fan's van Kate Opa Jan en Oma Diny waren er zoals altijd ook bij.

Echter tijdens de Hippiade op 1 september, wanneer Kate het nederlands kampioenschap mee mag springen zijn opa en oma niet aanwezig. We zullen hen dan in ieder geval via de telefoon verslag uitbrengen, en natuurlijk wordt alles vastgelegd.